Mitra sing dipercaya

Kita pabrik bola profesional lan Olahraga Olahraga ing Daratan China, kita duwe audit Sedex 4P, Lisensi Disney, kita duwe spesialisasi bal-balan Sepak Bola, Basket, Volley, bal-balan Amerika lan bal-balan liyane. Pabrik kita dununge ing Kota Haimen, mung 1,5 jam menyang Shanghai, lan uga duwe kantor ing Shanghai kanggo nangani bisnis ekspor. Klien kita kalebu ing saindenging jagad wiwit Euro, Amerika Utara nganti Asia lan Afrika. Klien utama kami kalebu: Wal-mart, Aldi mart, Cola cola, Disney, Voit, Umbro, Lotto, Kelme lan merek liyane sing misuwur. Sugeng rawuh ing kita!
Babagan awake dhewe

Kita pabrik bola profesional lan Olahraga Olahraga ing Daratan China, kita duwe audit Sedex 4P, Lisensi Disney, kita duwe spesialisasi bal-balan Sepak Bola, Basket, Volley, bal-balan Amerika lan bal-balan liyane. Pabrik kita dununge ing Kota Haimen, mung 1,5 jam menyang Shanghai, lan uga duwe kantor ing Shanghai kanggo nangani bisnis ekspor. Sugeng rawuh ing kita!

Rincian
Babagan kita
News