Mitra sing dipercaya

Babagan awake dhewe

Kita pabrik bola profesional lan Olahraga Olahraga ing Daratan China, kita duwe audit Sedex 4P, Lisensi Disney, kita duwe spesialisasi bal-balan Sepak Bola, Basket, Volley, bal-balan Amerika lan bal-balan liyane. Pabrik kita dununge ing Kota Haimen, mung 1,5 jam menyang Shanghai, lan uga duwe kantor ing Shanghai kanggo nangani bisnis ekspor. Sugeng rawuh ing kita!

Rincian
Babagan kita
News
  • QR